Minden kategória

A társaság profilja

Kezdőlap> Rólunk > A társaság profilja

Tianjin Napfény Valve Co., Ltd. icímen található Dongli kerület, Tiencsin város. Az ipar és a kereskedelem szerves egészként való egyesítése, it egy magánvállalkozás, amely közepes, alacsony nyomású szelepek gyártására és forgalmazására specializálódott, pillangószelep, visszacsapó szelep, tolózár és gömbszelep és így tovább. Termékei a fejlett országok szabványait teljesítik, akárcsak az ANSI, API, JIS, BS, DIN a kínai szabványon kívül. Termékeinek tervezése és fejlesztése a CAD szabványt alkalmazza, kiváló minőségű termékeinek több mint 90%-át Amerika, Európa, Ausztrália és Dél-Ázsia országaiba exportálják.    

A minőségirányítás, mint fejlesztési útmutató. It megbízható minőségirányítási rendszert hozott létre. Az összes kiváló minőségű szelepet széles körben használják a víziparban, az elektromosságban, a kohászatban, a kőolajfeldolgozásban, a vegyiparban, az élelmiszeriparban, az orvostudományban és az építészetben; Termékeit nagyra értékelik az ügyfelek. Szelep termékeink rendelkeznek jó hitelt és jó hírnevet élvezett itthon és a tengerentúlon.

Minőségellenőrzés: az öntés teljes folyamata, megmunkálás, coaszerelés, összeszerelés, tesztelés ISO9001 minőségirányítási rendszer ellenőrzése, szigorú minőségbiztosítás létrehozása - Napfény - kép, épít - Napfény - márka.

Tervezés és fejlesztés: a cég magas színvonalú tervezőcsapata, tökéletes tervezési és fejlesztési eszközök, széles körben használt CAD/CAM annak biztosítására, hogy -Napfény - termékszerkezet fejlettebb, kiváló teljesítmény, a világgal egyidejűize.

Gyártás és tesztelés: minden termék feldolgozása CNC szerszámgépekkel történik és a precíziós szerszámgépek a szelep belső minőségének biztosítására. A szelep teljesítménytesztje elfogadja a szelepvizsgáló berendezés készlet, amely biztosítja a vizsgálat hatékonyságát és pontosságát.

Üzleti koncepciónk a felhasználó keresése" elégedettségét, és minőségi termékeinket biztosítjuk a felhasználónak.